Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Most már nincs visszaút

2009.06.08. 05:52 - Vinca

Emlékszem, amikor szeptemberben erős gyanúm támadt, hogy családbővülés előtt állunk, akkor amellett, hogy örültem, tudtam, hogy elindul egy olyan folyamat, ami végérvényesen megváltoztatja az életünket, nincs már visszaút... Ez persze nem baj, csak most itt, a nagy esemény küszöbén is azt érzem, hogy pikk-pakk elrepült ez a 9 hónap és egy héten belül megváltozik minden.

Tegnap voltunk dokinál, aki megerősítette, hogy nem engedi túlhordani az ikreket, mert az már egy csomó veszéllyel járhat, tehát, ha 16-áig nem indulnak meg maguktól a kis pomogácsaink, akkor császár. Nyirm. A mi kis csemetéink persze boldogan ficánkolnak a pocakomban, fittyet hánynak hideg és melegfrontra; úgyhogy most már komolyan el kell beszélgetni velük, hogy anyu és apu nem viccelt eddig sem, és jó lenne a héten elindulni maguktól a nagy úton...

Próbálok nekik erőt küldeni, hiszen nagy feladat előtt állnak. Hétvégén néztünk egy dokumentumfilmet, amiben ikres terhességeket és szüléseket mutattak. Hát be kell vallanom, én sajnáltam szegény kis babócákat... A világrajövetelnek egyik módja sem egyszerű. Természetes módon született picik össze-vissza nyomodnak a szűk kis csatornában, mire ki tudnak bújni. Császármetszésnél pedig boldogan lebegnek a meleg magzatvízben és egyszercsak vakító fény támad és egy gumikesztűs kéz elkezd matatni utánuk.

Szóval nem tudom... Reménykedem, hogy elindulnak maguktól, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen, mert így a végére kezd elfogyni a bátorságom... Nyirm..

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr561170693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vinca 2009.06.08. 12:30:40

Aranyosak vagytok, hogy ennyien drukkoltok, most már elvileg tényleg csak egy hét. Hajrá kis pomogácsok!

Monyeszka 2009.06.08. 14:04:28

Szia

Én ma bukkantam rá az oldaladra és vissza is olvastalak egészen januárig. Engedd meg hogy gratuláljak az ikreidhez. Nem lehet könnyű egy ikerterhesség. Bár ahogy olvasgattalak elég jól viseled. Szorítok hogy maguktól szülessenek meg a babák. Ezután is fogok hozzád jönni.

Monyeszka

Edyth 2009.06.08. 22:36:04

Drága csillagom,nagyon -nagyon drukkolok neked ,még egy kicsi kitartás.,és jön egy nagyon -nagyon csodálatos korszak az életetekben.

HAJRÁÁÁ az ikreknek is az első rajt hoz..

Puszi,ölelés.
edit


süti beállítások módosítása