Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Ma van a szülinapom..pom..pom...porororom

2010.06.17. 21:37 - Vinca

Ma gondos anyához méltóan reggel hattól az Alma együttes immáron klasszikusnak számító, kötelező ünnepi nótájával - Ma van a szülinapom..pom..pom...porororom - próbáltam tudatosítani a gyermekeinkben, hogy betöltötték az első évüket. Mivel már három napja non-stop ünneplés folyik (kedden nagybácsi szülinap, szerdán barátnős szülinap, ma nagyszülős szülinap) nem tűnt fel nekik a nagy különbség az előző napokhoz képest:)

Azt gondolom remek kis csapattá értünk az elmúlt 365 napban és most már nagyjából meg tudjuk értetni magunkat egymással...

Két teljesen eltérő karakterű gyerkőccel áldott meg bennünket a Jóisten, amiért nagyon hálásak vagyunk... és hogy miért nagyon jó nekünk? Azt holnap elárulom, mert most hullafáradtan (1:0-ás Mexikó-Franciaország vb csoportmeccs állásnál) ágyba ájulok... addig is ezen lehet mulatnia az erősebb idegzetűeknek:

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr282089955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeska 2010.06.18. 22:43:05

Almamánia? Üdvözlet a klubban :) Benedek éjjel-nappal énekli :) Az ikreknek meg fülük érjen bokáig :)


süti beállítások módosítása