Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Félidő

2009.01.30. 13:25 - Vinca

Közhellyel muszáj indítanom, de hihetetlen, hogy már elrepül a babavárás fele, betöltöttem a 20. hetet… Összességében nézve nagyon élvezem a babócák várását. Nem voltak rosszulléteim, nem voltam kívánós – eltekintve a terhesség eleji időszakot, amikor 2 naponta muszáj volt mogyorókrémet ennem; és hogy egyszer majdnem elájultam a villamoson, mert annyira megkívántam gondolatban a tőkehalmájat - , nem híztam (egyelőre) brutálra és még nem is lettem ragyás. A bőröm minden szempontból csodás, kamasz koromban a fél karomat odaadtam volna, ha ilyen az arcbőröm. A pocakom szép feszes (erről is sokat álmodoztam régen) és lett némi mellem is.

A gyerkőcök úgy kb. a 16. héttől érezhetően is mozgolódnak, de csak egy helyen érzem őket igazán, a jobb oldalon; ahol elvileg Ákoska táborozik. Még nem igazán alakult ki olyan igazi kapcsolat közöttünk, én néha még nagyon megilletődök, ha nagyobb rúgást/mozgást érzek.

 

A melóhelyem egyre felejtősebb, leginkább az Ábelnek oly sokszor emlegetett rövidítéssel tudnám jellemezni VLSZ azaz (bocs!) „vastagon leszarom”. Nem akarok már egyetlen új projektbe sem belekezdeni, úgyhogy igyekszem segíteni a többieknek, de túlzásba persze nem viszem az ittlétet.

 

Nincs bennem para a jövőt illetően, hogy-s-mint lesz majd a gyekőcökkel, egyfajta nyugalommal várom a fejleményeket.

 

Van persze egy-két idegesítő dolog, de ezeket most csak felsorolásszerűen: védőnő, hasviszketés, bőr szárazság, alvási pozitúrák… No ezeket fogom legközelebb kifejteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr22912310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C.J.Cregg 2009.01.31. 23:35:58

Hát szevasz, kismama. Örülök ennek a blognak, mert így legalább képben leszek minden fontos dologról, ami Veled és "pomogácsokkal" történik. Kérlek, légy majd szorgalmas, és írj rendszeresen! Esetleg fotóillusztrációra gondoltál már? ;-)

O.

vargaera (L.V.E.) · http://www.szerelemgyoker.blogsot.com 2009.02.02. 10:57:50

Gratula a félidőhöz :) :)

Nekem is a jobbomba vackolták be magukat a lánykák :)

Igen, fényképet nem teszel fel a pocakodról???

Minden jót!

Era

Vinca 2009.02.05. 11:55:35

Sziasztok csajok,

Na, megkaptam a kommenteket, úgyhogy mentek is a képek... Pocakosodom erősen :)


süti beállítások módosítása