Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Hasam az Index címlapján azaz Dr. Szagértő és családja még mindig Balatonon időzik

2009.09.17. 21:41 - Vinca

Bizony, bizony híresek lettünk, még az Index címlapjára is felkerült a nálunk készült kis házi videó, amikor még az ikrek a pocakomban voltak. Aki esetleg még nem látta volna, itt megtekintheti:  Indexen a család

Egyébként még mindig lent vagyunk a Balcsin, mi vagyunk az utolsó fecskék, tök üres az egész part: a vizi madarakon és pár kósza nyugdíjason kívül nincs itt senki. Mi még nagyon élvezzük a kései nyarat - Andris naponta többször úszik, én kocogatok, nagy játékbajnokságok vannak minden nap. Ma például teniszmeccseket játszottunk le tollasban, azaz volt egy Djokovic-Verdasco (2:3) mérkőzés, utána Kuznecova-Wozniacki (2:1) és végül a bajnokok tenisz ligája Verdasco-Kuznyecova (1:2). Szóval nincs unalom.

A gyerekek továbbra is elragadóak, minden nap van valami újdonság, amit felfedeznek maguknak vagy amit mi észreveszünk rajtuk. Apa is élvezi a szerepét, bár a szagértő szerepet én érdemeltem ki (a szélcsőmester utáni titulusom). Kedvenc szituációm a következő: Jövök be a lakásba kintről. A szobában egy francia sajtboltot megszégyenítő camambert szag terjeng. Bent apa boldogan létezik az egyik békés és a másik nyűgös gyerekkel. 'Nem tom, mi a baja'. És erre szagértő anyu betippeli -szerintem zöld és kemény... És lőn... egy röpke pelusbakukkantás rögtön elégtételt is hoz nekem.

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr241389462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása