Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Panírfütyi, 6 fog, és boldog felfedezőtúrák

2010.02.26. 06:07 - Vinca

A címben feltüntetett dolgok voltak a legjellemzőbbek a februári életünkre. Az elmúlt három hétben a gyerekek mintha éreznék, hogy jön a tavasz, egyre nagyobb kunsztokat produkálnak. A legjobb volt a múlt heti "táltos éjszaka", mikor felkelés után kiderült, hogy egyetlen este leforgása alatt a kis pomogácsok 1-1 fogat növesztettek (most már összesen 6 van nekik), Ákos megtanult négykézláb járni és a felállással is kacérkodott. Egyébként most már Ákos is fel tudja magát tornászni állásba, és boldogan veri műanyag kanalával a tamtamot Anna mellett, aki már nagylány révén - ha nem tetszik neki a ritmus - arrébb tipeg. Kinyitottuk a kis 'karám' ajtaját is, így már lehetőségük van bandázni a nappali, a konyha és a kis dolgozósarok rejtett zugaiban.

Itt éppen vidám kommandózás folyik a konyhában.
 

Zajlik a fiókkirámolás...

 

Néha még nem világos a jobbkéz szabály :)

 

Kaja bármikor jöhet!

 

Ezt csak a fotó kedvéért... egyébként lefagyasztottuk a tortát, mert én most húsvétig hús és édességelvonásra 'ostoroztam' magam :(

 

Akt kockával

Ákos fiam a szakirodalommal

Naa, pont ezért kellett már lejjebb rakni az ágy alját...

 

Zombiákos, miután keresztben kettéharapta anyukáját, mert szegény nem volt elég gyors a kajaosztással.

 

A két kis bandita

 

Már futni is tudok a babakocsival:)

 

És hogy mi a blogbejegyzés címben szereplő első szó története? Drága gyermekeink kb. 2 hete kaptak először bébipiskótát, ami annak ellenére, hogy glutén-, cukor-, tej-, tojás, és a Jóistentudjamégmi mentes, nagyon jó kis 'cucc'. Szóval ülnek a kis székükben és ismerednek az új, szilárd táplálékkal. Ákosnak 20 mp alatt eltűnik a tenyeréből, Anna vagy 2 percig csócsálja. Eltelik 10 perc Ákos őrjöngésbe kezd, hisztizik, dobálja magát. Éhes? Szomjas? Pelenka büdös? Gyorsan végigzongorázom a lehetőségeket, minden negatív. Újabb 20 perc, megint hiszti. Itt már nem bírtam tovább, mondom, egy peluscsere sose árt... és akkor, ahogy kinyitottam a pelenkát, olyat láttam, hogy 1 percig csendben (hogy ne ijedjen meg a gyerek) vinnyogtam a röhögéstől. Ákos fiam az egyszem babapiskótát belevarázsolta valahogy a pelenkájába, ami úgy szétmorzsálódott, mintha zsemlemorzsába hempergettük volna a fülyijét...  Kép készítését az esetről fiam személyiségi jogaira hivatkozva nem engedélyezte:)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr421791338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

C.J.Cregg 2010.02.26. 22:27:25

Édes kis képes történetek. Már alig várom, hogy személyesen is lássam őket. De már csak néhányat kell aludni, és az álom valóra válik.

Mellesleg Ákos szakirodalma már elavult - már nincs is FHM... vigyek neki frissebbet? ;-)


süti beállítások módosítása