Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Megörökítve

2009.10.29. 09:26 - Vinca

Az úgy volt, hogy még júniusban a szülinapomra kaptam a csajoktól egy fotózási alkalmat. Andris ódzkodott az egésztől, utálja a beállított családi fényképezéseket. Viszont nekem meg már elegem volt abból, hogy már eltelt négy hónap és nincs egyetlen kép rólam és a gyerekekről, mert mindig csak én fotózom őket egyedül vagy a többi családtaggal, de senkinek nem jut eszébe rólam is lőni pár kockát.

Szóval összeszedelőzködtünk és felkerekedtünk Virághoz, a fotóslányhoz. Szerencsére Virág a város legügyesebb és legkreatívabb fotósa, így senki sem érezte magát rosszul a fényképezés közben. Sajnos a gyerekeknek többször elfogyott a türelme, nyígtak, nyöszörögtek, ezért én nem is bíztam benne, hogy lesznek jó képek. Meg olyan kis elveszettnek tűntek a nagy térben:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A képeket itt lehet megnézni.
Itt kattintsatok az ügyfelek menüpontra.
Majd a felugró ablakban a belépéshez kell beírni a jelszót: annaakos

 És íme egy ízelítő kép:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr381483218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csokidrazsé 2009.10.29. 17:34:06

Nagyon klasszak lettek, pedig én is utálom a beállított fotózást, de itt kiüti a belőletek sütő szeretet. Na ez elég Rózsaszín Szeretetgömbös lett :D
icamica

C.J.Cregg 2009.10.31. 01:11:06

Én végignéztem rögvest, mikor mailben elküldted és már akkor lenyűgözött. Nagyon helyes kis család vagytok. Gratulálok Nektek!

jekyll-fan (hjiezkif) · http://bunosvilag.blog.hu 2009.11.20. 21:18:58

Főzést és Bébiszitterkedést vállalunk (de nagyon szívesen mennénk és megyünk bárhova, imádjuk a gyerekeket - főleg a kicsiket, és a Judit nagyon jól tud főzni) a Nyári Szünetben, minimum 1 hétre!
Érdeklődni lehet: jekyll-fan@freemail.hu
Szalma Lilla [azaz én] és Gácsi Judit [Judy-osztitársam]

haan-chee · http://www.wellnesscafe.hu/futoblog 2009.11.23. 14:33:56

Nagyon-nagyon szépek a gyerekek, gratulálok hozzájuk! :)


süti beállítások módosítása