Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Terhességi K.O.

2009.06.16. 16:49 - Vinca

K.O. azaz kiütés. Terhességi kiütésem lett az elvileg megállapított szülés napjára:) Eddig úgyis az volt a bajom, hogy engem minden nyavalya elkerült, most a végére nekem is kijutott egy kis kellemetlenség. Ebben a kiütésben az a speciális, hogy "polimorf", azaz kis bálnatestemen nem egy, hanem többféle kiütés is megtalálható. Azaz a bokámon van csalánkiütésszerű, a térdemen hólyagos, a karjaimon pattanásszerű és a lényeg, hogy mindegyik viszket. Eltotyogtam a háziorvoshoz a táppénzes papíromért és megkértem enyhítsen a szenvedéseimen, írjon fel valamit, mire a gyógyításra felesküdött orvos azt javasolta kenjem fenistillel, ő nem ír fel semmit, mert lehet, hogy holnapra magától is elmúlik. Khmm... tegnap én már kinyitottam itthon egy Fenistiles dobozt, aminek a tájékoztatóján mi más szerepelt, mint.... "terhesség és szoptatás alatt használata nem ajánlott"... No comment.

Nem baj, az én drága jó férjem elment a patikába és a legegyszerűbb gyógyszertári rázófolyadékot megkapta az egyik kedves patikusnőtől a panaszaim enyhítésére.

Szóval így nézek én ki a betöltött 40. héten...

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr41189126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Urs 2009.06.17. 12:23:58

Ííí, és már megtudtam a hírt is, gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Tegnap értesültem a blog létezéséről... az elfoglalt üzletasszonyok élete, ugyebár, nem annyira a netezésről szól :)))...

futas · http://www.futas.net 2009.06.17. 13:38:57

10:04-kor és 10:05- kor megszületett Ákos és Anna! :-)))))))))))

Monyeszka 2009.06.18. 08:17:14

Gratulálok a gyerkőcökhöz. sok boldogságot és jó egészséget kívánok az újdonsült családnak.


süti beállítások módosítása