Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

Célegyenes előtt

2009.04.20. 14:11 - Vinca

Holnap a 32. hetet is betöltöm... iiiiiiiiiiiiiiiii Az már nem semmi. Bár nem tudom, hogy a következő nyolcat hogy abszolválom. A kis pomogácsok már akkora vircsaftot tudnak a pocakomon belül rendezni (főleg Ákoska), hogy azt sem tudom, melyik szervem hova kerül utána. De azért jó dolog is, hogy íg yhírt adnak magukról.

Tegnap voltunk a szülésznőnél, illetve szülőszoba látogatáson... Nekem nagyon tetszett, olyan volt, mintha egy wellness szállodában bérelnénk egy szobát. Frissen festett falak, modern gépek, cd lejátszó, saját zuhany és wc. Tiszta új minden (1-2 éve újították fel az osztályt) és nagyon kellemes volt bent lenni. Úgyhogy egyelőre továbbra sincs bennem para a ránk váró eseményektől.

Ma meg elkezdtem beszerezni a kórházi csomagba való dolgokat: Tena-betét, bugyik stb... hát dobtam egy hátast az ajánlott betét méretétől. A patikusnő kedvesen mosolygott, látva, hogy meredek a gigaméretű "pelenkacsíkra" hogy nyugodjak meg, nem lesz ez nagy nekem.... 

És most hogy annyira ráérek, szörfölgettem egy kicsit a neten és mit találtam.... csupa jó külföldi ikres "shopping" oldalt, ahol gondolnak az ikres családokra, illetve arra, hogy ők is vevők a poénokra... itthon is elkelne egy ilyen szerintem

http://www.twinstuff.com/store/catalog/index.php
http://www.multipletreasures.com/
http://www.twinsthings.co.uk/

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr41076022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildiko78 2009.04.21. 23:18:38

most hogy ilyen nagyon melegek vannak, ha lehet egy tanácsom, vegyél éjszakai betétet és gyakran cserélgesd inkább, nem fülled be annyira a seb, mint a Tenától
(én utólag hozattam be, de mi nem hozatható be utólag? Kismama csomagból ki szokták felejteni a vizet szülés utánra, kb három-négy literrel nyugodtan számolj, ha másnap megy be csak látogató)

Sok sikert a picikhez és még egy-két-három... hetet egyben!
Ildikó

Vinca 2009.04.22. 14:07:54

Ildi! Köszi a tippet! Gondolom ez úgy van, hogy az ember berak a kórházi pakkjába egy csomó felesleges dolgot, aztán meg a férjét ugrassza ki a patikába ezt meg azt még beszerezni. Mindenesetre ez most egy izgi, várakozás teli periódus és reméljük még 4-6 hétig minimum eltart.


süti beállítások módosítása