Jönnek az ikrek!

Anna és Ákos, a két ikerpomogács kalandjai a nagyvilágban.

Friss topikok

Linkblog

20 hónapos egyéniségek

2011.02.17. 19:37 - Vinca

Elröppent ez a 20 hónap, és két igazi kis egyéniség gyúródott a kölkökből.

Ákos igazi örökmozgó, műszaki dolgok iránt érdeklődő lurkó lett. Remekül tud hisztizni bármiért, ilyenkor Jávor Pált megszégyenítő színészi képességgel veti magát a földre és hüppög látványosan és 'hallványosan'. Imád autókázni, fadeszkán versenyautókat gurgatni, minden felnőtt dolgot szétszerelni. Kedvenc kajái a virsli, banán, narancs, perec, sűrű zöldségleves.

Anna a lírai lélek egy fél órát is el tud(na) merengeni egy mesekönyv felett, ha testvére nem tépné ki folyton a kezéből. Imád telefonon beszélni a nagyszülőkkel, ami azt jelenti, hogy a telefonkagylót a kezébe véve hallgat nagyokat, majd elkezdi a saját gagyarék nyelvén kommunikálni a gondolatait. Kedvencei az alma (minden mennyiségben), meggy, perec, sűrű zöldségleves.

És hogy mi a két gyermek közötti különbség? Az alábbi videóból kiderül... ki mit kezd az életében először kezében tartott tükörrel.. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ikreklesznek.blog.hu/api/trackback/id/tr502668785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dori3 2011.05.12. 15:15:40

SZia!
Milyen ritkán írsz... sajnálom, mert két ilyen gyönyörű gyerekről gyakrabban kéne képet feltenned!
Szép nyarat Nektek!!
Dóri

www.hannadominik.blog.hu


süti beállítások módosítása